Hiba
 • Delete failed: '559f084dba2424d94a787e617cab8e21.php'
 • Delete failed: '7f3979f47a50f2a2fe2bb1af8b067ca9.php'
 • Delete failed: '067d91e6063a075f54cf8ebde7a32952.php'
 • Delete failed: '3e03dbcd63f704168e2d17354dd36f49.php'

Jó dolog ha az embernek van egy weboldala, de még jobb ha pénzt is kereshetünk vele. Ebben próbálunk segíteni.
Ezekkel a módszerekkel csak nyerhet! 100%-osan legális pénzkereseti lehetőségek. Garantált bevétel!


Hogyan kereshetek pénzt a weblapommal?

Egy weboldallal többféle módon lehet szert tenni pénzre.  Cégek a weboldalon keresztül tudják értékesíteni termékeiket szolgáltatásaikat, vagy üzleti partnerekre tehetnek szert akik később személyesen keresik meg üzletüket.

De hogy lehet egy egyszerű weboldallal pénzt keresni, úgy hogy nem árulunk semmit ?

A válasz a reklámokban rejlik. Sok weboldalon látható olyan kiírás hogy reklámozzon itt.... De ha oldalunk látogatottsága nem éri el a napi 20.000 látogatót akkor ne nagyon álmodozunk arról hogy bárki is a mi oldalunkon akar hirdetni.

Ezek után felmerül a kérdés, honnan szerezünk reklámokat oldalunkra amivel pénzt is kereshetünk.

Mi két céget ajánlunk, akár külön külön, akár egymás mellett alkalmazva mindet.

Az első amiről bővebb leírást készítettünk az a Google adsense rendszere, melynek igényléséhez  egy ingyenes google fiókra van szűkségünk és egy müködő weboldalra. Itt jelentkezhetünk a rendszerbe.

 "A Google AdSense egy gyors és egyszerű módszer ahhoz, hogy bármilyen méretű webhely tulajdonosa, oldalainak témájához kapcsolódó Google hirdetéseket helyezzen el tartalommal rendelkező oldalain, és pénzt is keressen."

Ha neked is van weboldalad és szeretnél vele pénzt keresni nincs más dolgod mint regisztrálni a Google Adsense rendszerben.

Leírás a rendszer működéséről:

A program lényege:
A Google AdSense egy gyors és egyszerű módszer ahhoz, hogy bármilyen méretű webhely tulajdonosa, oldalainak témájához kapcsolódó Google hirdetéseket helyezzen el tartalommal rendelkező oldalain, és pénzt is keressen. Mivel a hirdetések témájukban kapcsolódnak ahhoz, amit a látogatók az adott weblapon keresnek, vagy a látogatók érdeklődési köréhez, ezzel a módszerrel nemcsak pénzt lehet keresni, hanem a weboldalnak tartalmi szempontból is hasznos kiegészítője lehet A program által a megjelenítők Google web és webhelyen belüli keresést is lehetővé tehetnek látogatóik számára, valamint a keresési eredményoldalakon megjelenő Google hirdetésekkel bevételre is szert tehetnek.

Hogyan néz ki ez a gyakorlatban:
A hirdetőket a Google toborozza az AdWords szolgáltatásán keresztül, nekünk, mint honlaptulajdonosoknak csak annyi a dolgunk, hogy beillesztünk egy kódot az oldalunkba. Az így szerzett hirdetési bevételen a Google osztozik a reklámot megjelenítő honlaptulajdonossal. A bevétel nagysága alapvetően két dologtól függ: az oldal látogatottságától és ezáltal az átkattintási aránytól, illetve a választott kulcsszavaktól. Ennek a hirdetési rendszernek a lényege, hogy a hirdetők kulcsszavakra licitálnak, ezért amikor a honlaptulajdonosok megjelenítik a hirdetéseket, az oldalon szereplő kulcsszavakhoz fog igazodni a hirdetések tartalma. A kulcsszóra optimalizálás - a keresőmarketingben betöltött szerepe mellett - azért is fontos, hogy a honlapunk látogatói az oldal témájába vágó hirdetési ajánlatokkal találják magukat szemben, hisz így nagyobb lesz a valószínűsége, hogy a látogató rákattint a hirdetésre. (A kereső optimalizálásról bővebben ezen az oldalon olvashatók cikkek.)

Fontos még a magas átkattintási arány, ami részben a hirdetés tartalmától (lásd kulcsszóra optimalizálás), részben pedig olyan tényezőktől függ, mint például a hirdetés elhelyezkedése az oldalon, a méret, típus vagy a választott színek.

Mire kell odafigyelni:
A programban való részvétel szigorú szabályokhoz van kötve, melyeket a Programszabályzat tartalmaz. Fontos, hogy figyelmesen végigolvassuk, mert ismeretének a hiányában kellemetlen meglepetések érhetik az embert. Ha valaki megszegi a szabályokat, felfüggeszthetik a részvételét, sőt, az addig keresett jutalékának a kifizetését is megtagadhatják!

Néhány kiemelten fontos szabály:

 • KORLÁTOZOTT a megjeleníthető hirdetési egységek száma
 • TILOS más kontextusba ágyazott szöveges hirdetési rendszer reklámjainak a megjelenítése ugyanazon az oldalon, ahol Google hirdetés is szerepel (tehát nem lehet egyidejűleg a CT Network vagy az Internet Szaknévsor reklámjait is beszúrni az oldalra)
 • TILOS a saját hirdetésekre kattintani
 • TILOS a kódot módosítani
 • TILOS ösztönzők alkalmazása (pl. a hirdetésre való kattintásra búzdítani a látogatókat külön szövegben)
 • bizonyos tartalmú webhelyek részvétele KIZÁRT a programból
 • TILOS a bevételekre illetve az átkattintási arányra (click through rate) vonatkozó adatokat nyilvánosan megosztani másokkal, pl. fórumokon

Az elérhető bevételekről:
Mivel a Google szabályzata tiltja a konkrét számok nyilvánosságra hozását, ezért pontos adatot nem tudunk mondani a potenciális bevételekről,
De mivel átlagról lehet beszélni ezért leírom hogy az egyik weboldalamon ahol átlagosan napi  300 látogató van, napi  0,5 - 1,3$ közötti összeg jön össze, ami átlagban 0,8$ ra jön ki. Mondhatjuk hogy ez nem nagy pénz, forintra átszámolva napi 180-190 Ft jön össze. Ez havi szinten 5500 Ft éves szinten pedig 66.000Ft  És azt tuni kell hogy 300fő/nap látogatotság nem egy nagy szám, egy rendszeressen fejlesztett érdekes weboldalal, a napi több ezres látogató szám sem lehetetlen.
Figyelem ma már magyarországi bankszámlára is utalja a google a pénz.

Angol nyelvű honlaptulajdonosoknál mivel angolul jóval többen beszélnek mint magyarul előfordul a havi 10.000 USD feletti jövedelem. Ehhez természetesen magas látogatottság és sokat érő kulcsszavak szükségesek. A kulcsszavakra a hirdetők licitálnak, ebből következően az áruk állandóan változik. A licit alsó határa 5 cent, ám vannak olyan kulcsszavak, melyekért 30-40 dollárt is hajlandóak fizetni a hirdetők, ami kattintásonként 30-40 dollár kiadást jelent a számukra. Természetesen ennek az összegnek csak egy része landol a honlaptulajdonosnál (nincs megállapítva fix arány, a Google maga dönti el a mértékét, és nem köti a weblap tulajdonos orrára), de még így is elég szép összegeket lehet keresni vele.Akit komolyabban érdekel a Google AdSense programmal való pénzkeresés, annak ajálott olvasmány a Pénzkeresés és üzletszerzés az interneten című kiadvány. Ebben külön fejezetek foglalkoznak az AdSense hirdetések optimalizlásával, az átkattinási arány növelésének legális módjaival, vagy például azzal, hogy hogyan befolyásoljuk az oldalon megjelenő hirdetések tartalmát. Elvégre nem mindegy, hogy kattintásonként 5 centet érő vagy 5 dollárt érő hirdetések töltődnek be a weblapunkra.

Tapasztalataink: Csak szöveges hirdetési egységeket helyezünk el oldalunkon, ugyanis ezekre  jóval többet kattintanak mint a képes hirdetésekre.
A hirdetéseket próbáljuk az oldal közepén elhelyezni.


 


A másik lehetőség az E-Target rendszere, ami sokban hasonlít a google adsense rendszerre, de ezeket a reklámokat csak magyar nyelvű weboldalon lehet elhelyezni. Részletes leírást a weboldalon találunk. Regisztrálni a rendszerbe itt tudunk!
Ennek a rendszernek a nagy előnye magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

Mint látható, a pénzkeresés weblappal nem olyan ördöngős feladat, és az imént ismertetett módszer viszonylag passzív jövedelemszerzési forrás. A programba való jelentkezés ingyenes.

Profil informci

Application afterLoad: 0.001 seconds
Application afterInitialise: 0.049 seconds
Application afterRoute: 0.059 seconds
Application afterDispatch: 0.125 seconds
Application afterRender: 0.154 seconds

Memriahasznlat

0

13 lekrdezs naplzsa ksz

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '2pl19ee4pb47lfdolft8njr3q3'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( time < '1610885810' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '2pl19ee4pb47lfdolft8njr3q3'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '2pl19ee4pb47lfdolft8njr3q3','1610975810','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS type, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT id, title, alias
    FROM jos_jumi
    WHERE published = 1
 8. SHOW TABLES LIKE 'jos_jrecache_repository'
 9. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 0)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 10. SELECT value
    FROM jos_sef_sm_settings
    WHERE variable='ping_timeout'
 11. SELECT a.*, u.name AS author, u.usertype, cc.title AS category, s.title AS section, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, g.name AS groups, s.published AS sec_pub, cc.published AS cat_pub, s.access AS sec_access, cc.access AS cat_access 
    FROM jos_content AS a
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = cc.section
    AND s.scope = "content"
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    WHERE a.id = 32
    AND (  ( a.created_by = 0 )    OR  ( a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2021-01-18 13:16:50' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2021-01-18 13:16:50' )   )    OR  ( a.state = -1 )  )
 12. UPDATE jos_content
    SET hits = ( hits + 1 )
    WHERE id='32'
 13. SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 0 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY position, ordering

0 rklt md lekrdezs naplzsa ksz

  Betlttt nyelvi fjlok

  Lefordtatlan karakterlncok diagnosztika

  Nincs

  Lefordtatlan karakterlncok tervez

  Nincs