Cégünk bevezette az elektronikus számlázás rendszerének használatát.

Azok az ügyfeleink, akik használják már az e-szamla.hu rendszerét, bizonyára üdvözlik, hogy még egy számlával kevesebbet kell papír alapon kezelniük.

Akik még nem ismerik ezt a remek és kényelmes szolgáltatást, azoknak röviden bemutatjuk a rendszer használatát.

  • Cégünk, folyamatosan regisztrálja minden ügyfelét az e-számla rendszerbe, a regisztrációval egy időben, egy email értesitést fog kapni, benne a felhasználónevével és jelszavával.

Az első bejelentkezés után a beállítások menüben, érdemes bepipálni az email címmel történő bejelétkezést, és megváltoztatni a jelszavunkat. Miután ezt megtettük, az email címünkkel és megszokott jelszavunkkal is be tudunk jelentkezni.

  • Cégünk általában minden szolgáltatásról egy díjbekérőt állít ki, ami automatikusan felkerül az e-számla rendszerbe, ezzel egy időben, egy email értesítést küld a rendszer, új számla/díjbekérő érkezéséről.  A díjbekérő megtekinthető, illetve letölthető az e számla rendszerbe bejelentkezve, illetve az értesítő levélben található linkre kattintva közvetlenül is megtekinthető.  •   A díjbekérő ellenértékének beérkezése után, egy időbélyeggel ellátott, hivatalos Áfá-s számla kerül kiállításra, amiről szintén email értesitést küld a rendszer. A számla az e-számla felületről elérhető, és letölthető.

Azon ügyfelek akik a számlát elszámolják, könyvelőjüknek hozzáférést tudnak biztosítani, az e-számla fiókjukhoz, ahonnan a könyvelő az összes, számlát többféle formátumba le tudja tölteni, illetve a leggyakrabban használt könyvelő programokba egy kattintással át tudják menteni a számlákat, ezzel a számlák rögzítése pár percre csökken.A számlák a törvényileg előírt, határidőig az e-számla rendszerben megőrződnek, azok később is visszakereshetőek.

Cégünk még 2012-ben szándékozik többféle elektronikus fizetési lehetőséget is bevezetni (bankártya, paypal, stb..), ezeket szintén az e-számla felületen lehet majd elérni.

Az www.e-szamla.hu oldalon bővebben olvashatnak a rendszer működéséről.

A rendszerbe csak számlakibocsájtó regisztrálhat új ügyfelet, akinek már van fiókja, az továbbra is abban a fiókban fogadhatja a tőlünk érkezett számlákat is.